Over ons

Wij zijn Maripaan

Wij zijn Maripaan Bedrijfsservice, onderdeel van de Maripaan Groep. Met vijftien Jumbo-winkels en meer dan 2200 medewerkers onder onze hoede, hebben wij er onze missie van gemaakt om grootzakelijke bedrijven én de horeca te ontzorgen in food en non-food. Het mooiste? Met vestigingen door heel Noord-Nederland zijn we altijd in de buurt!

0
medewerkers
0
verschillende Jumbo-vestigingen
0
jaar ervaring

Onze focus is grootzakelijk en horeca

We richten ons op twee afnemersgroepen: grootzakelijk en de horeca. Voor grootzakelijk verzorgen wij de zakelijke boodschappen, bieden we een cateringservice aan én stellen we hét perfecte kerstpakket samen. Voor de horeca kun je ons zien als een lokale groothandel. Doordat we groot inkopen, kunnen we food en non-food voor een scherpe prijs aanbieden. Voor beide afnemersgroepen maken we gebruik van het brede assortiment van de Jumbo én diverse lokale ondernemingen om aan ieders behoefte te voldoen.

Maripaan Groep; samen jouw verwachting overtreffen

Maripaan Bedrijfsservice is onderdeel van de Maripaan Groep. Wij zijn een franchise organisatie van het Jumbo-merk (met vijftien supermarkten in Friesland, Groningen en Drenthe) en doen daarnaast aan vastgoedbeheer. We hebben verscheidene MVO-initiatieven lopen én hebben we met Maripaan Teaming een grootschalig project voor goede doelen. Niet alleen Jumbo-klanten helpen hieraan mee: ook onze medewerkers kunnen hieraan bijdragen. Onze ogen zijn altijd gericht op een duurzame toekomst!