Maripaanbedrijfsservice jouw lokale groothandel

Wij hebben de beschikking tot een groot assortiment in food en non-food. Op drie manieren zijn we je van dienst: wij hebben de groothandel, zorgen voor catering én geven je werknemers en relaties een éxtra gewaardeerd gevoel met onze geschenken. 

De lokale groothandel

Wij begrijpen als geen ander dat het doen van de inkopen voor je bedrijf veel tijd kost. Maripaanbedrijfsservice heeft echter de oplossing: wij hebben de beschikking tot een groot assortiment voor een scherpe vaste prijs en bezorgen ze meteen bij je op de zaak. Zo heb jij nergens omkijken meer naar en kunnen jij en je team resultaten blijven boeken. Goede deal, toch?
 
Hierom doe inkopen bij Maripaan bedrijfsservice:
  • Altijd een scherpe prijs
  • Snelle bezorging, op de dag en het tijdstip dat jij wilt
  • Persoonlijk contact en altijd een oplossing
  • We willen graag samen met jou alles uit onze samenwerking halen!

Cateringservice

Belangrijke meeting? Bedrijfsfeest in de planning? Toe aan een gezellige vrijdagmiddagborrel? Besteed de catering uit aan Maripaan! Uit een uitgebreid assortiment verzorgen wij met alle liefde vers belegde broodjes, heerlijke hapjes, koele drankjes, sappig fruit en nog veel meer.
 

Wat jij en je team ook nodig hebben: onze lunch- of borrelpakket stellen we altijd op maat samen.

 

 

 

Ontdek onze catering

Geschenken?

Wij helpen je team of bedrijf graag naar het perfecte geschenk! Het samenstellen van bijvoorbeeld het juiste kerstpakket zit in ons bloed en we zorgen er al jarenlang voor dat het vol heerlijke én bruikbare producten zit.
Op zoek naar een relatie geschenk? wij hebben een breed netwerk aan partners waarmee we samen werken en kunnen zorgen voor het juiste relatie geschenk. 
 
We bieden verschillende soorten geschenkpakketten aan – bij ons weet je zeker dat je de meeste scherpe prijs en een met liefde ingepakt pakket ontvangt. Heb je specifieke wensen? Je kunt ook zelf een geschenken pakket samenstellen.