Maripaan ontzorgt grootzakelijk

Wij ontzorgen grootzakelijke bedrijven in food én non-food. Deze slogan hebben we niet voor niets. Op drie manieren zijn we je van dienst: wij doen je zakelijke boodschappen, zorgen voor catering én geven je werknemers een éxtra feestelijke kerst met onze kerstpakketten. Ook zijn we er voor de horeca. Het mooiste? Met vijftien Jumbo-winkels en 2200 medewerkers kunnen we je overal in Noord-Nederland ontzorgen!

(Groot)Zakelijke boodschappen

Wij begrijpen als geen ander dat het doen van de zakelijke boodschappen veel tijd kost. Maripaan heeft echter de oplossing: wij doen je boodschappen én bezorgen ze meteen bij je op de zaak. Zo heb jij nergens omkijken meer naar en kunnen jij en je team resultaten blijven boeken. Goede deal, toch?
 
Hierom doe jij je zakelijke boodschappen bij Maripaan:
  • Altijd een scherpe prijs
  • Snelle bezorging, op de dag en het tijdstip dat jij wilt
  • Wij leveren lunchpakketten voor je medewerkers (eventueel naar wens samengesteld)
  • We willen graag samen met jou alles uit onze samenwerking halen!
Heb je een kleine bestelling? Dan kun je ook via jumbo.com bestellen, in plaats van via Maripaan. Zo heb je het totale assortiment van Jumbo om uit te kiezen!

Cateringservice

Belangrijke meeting? Bedrijfsfeest in de planning? Toe aan een gezellige vrijdagmiddagborrel? Besteed de catering uit aan Maripaan! Uit een uitgebreid assortiment verzorgen wij met alle liefde vers belegde broodjes, heerlijke hapjes, koele drankjes, sappig fruit en nog veel meer.
 

Wat jij en je team ook nodig hebben: onze lunch- of borrelpakket stellen we altijd op maat samen.

Ontdek onze catering

Kerstpakketten

Wij helpen je team of bedrijf graag naar het perfecte eindejaarsgeschenk! Het samenstellen van het juiste kerstpakket zit in ons bloed en we zorgen er al jarenlang voor dat het vol heerlijke én bruikbare producten zit. Hierbij steunen we ondernemers in de buurt, dus kijk niet op van een aantal overheerlijke lokale
specialiteiten!
 
We bieden meer dan twintig verschillende geschenkpakketten aan – elk met hun eigen thema, zoals vitaal, tapas of borrel. Heb je specifieke wensen? Je kunt ook zelf een kerstpakket samenstellen.