Maripaan bedrijfsservice verzorgt het eten, een zorg minder voor jou!

Besteed de catering uit aan ons en wij zorgen voor heerlijk eten en drinken. Ons brede assortiment loopt van vers belegde broodjes en luxe salades, tot borrelhapjes en fruit en we verzorgen het met liefde. We gebruiken alleen de beste, verse producten en denken graag met je mee over de invulling van de catering.

Spoed?
Bedenk je het pas last-minute? 2 dagen van te voren bestellen is vroeg genoeg! Met de catering van Maripaan bedrijfsservice hoef je je geen zorgen meer te maken over je vrijdagmiddagborrel, bedrijfsfeestje of vergadering.

Lunchpakketten

Vergadering in de pauze, of een belangrijke relatie op bezoek tijdens de lunch? Bestel de lunch bij ons! Kies uit een van de drie door ons samengestelde lunchpakketten, of maak samen met ons een pakket op maat.

Onze lunchpakketten

Borrelpakketten

Verras je organisatie, team of relatie met een van onze drie rijkelijk gevulde borrelpakketten. Heb je speciale wensen? Geen zorgen, wij denken graag met je mee. Bij ons kun je ook zelf je ideale pakket samenstellen. De vrijdagmiddagborrel zal nooit meer hetzelfde zijn!

Onze borrelpakketten