Luxe lunchpakketten

Bestel een van deze drie uitgebreide lunchpakketten en geniet van een heerlijke lunch! Ga voor lekkere belegde broodjes met vlees en kaas in het Jumbo pakket, kies voor een goede basis voor de rest van de dag met het Foodmarkt pakket, óf voeg luxe sappen en smoothies toe aan je lunch met het La Place pakket.

Bestel je lunchpakket(ten)


  Budget: JumboBasis: FoodmarktDeluxe: La Place      


  Afleveradres


  Afwijkend factuuradres?
      


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Veelgestelde vragen over onze lunchpaketten

  Kan ik ook lunchpakketten bestellen zonder drinken?

  Dat kan zeker. Wil je een aanpassing doen aan het pakket, of er zelf een samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het samenstellen van een lunchpakket op maat. 


  Kan ik ook voor minder dan 10 personen bestellen?

  Jazeker, daarvoor verwijzen we je graag door naar de Jumbo website. Daar kun je dezelfde lunchproducten bestellen, in kleinere aantallen en zonder dat het een pakket is. Deze losse producten kunnen even snel geleverd worden als de lunchpakketten. Zo heb je ook met een kleiner team gemakkelijk een heerlijke lunch!

   

  Zijn er ook aanpassingen mogelijk voor mensen met allergieën?

  Natuurlijk! Alle pakketten kunnen aangepast worden aan de voorkeuren van jou en je lunchgezelschap. Door in overleg met jou een aantal producten aan te passen of te vervangen maken we de lunchpakketten geschikt voor iedereen met allergieën of speciale diëten. 


  Komen jullie het bezorgen?

  Bij het bestellen van onze lunchpakketten zit standaard gratis bezorging. We brengen het langs op een door jou gekozen dag en tijdstip. Wil je het liever zelf ophalen? Dat kan natuurlijk ook. Geef het dan even aan bij het afronden van de bestelling.