Binnen uw bedrijf of organisatie worden heel wat voedings- en schoonmaakmiddelen verbruikt. Wij zorgen ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken over deze alledaagse boodschappen. Zo heeft u altijd genoeg op voorraad én bespaart u veel tijd.

Groot assortiment A-merk producten

Bij Jumbo Bedrijfsservice bieden we een groot assortiment A-merken. U betaalt bij ons nooit teveel voor deze producten. Net als in onze winkels bieden we namelijk de ‘laagste prijs garantie’. En dat geldt zowel voor de houdbare producten en diepvriesproducten als versproducten!

Jumbo huismerk of B-merk als slimme keus

Naast de bekende A-merken zijn wij tevens uw adres voor ons befaamde Jumbo-huismerk en een aantal gunstig geprijsde B-merken. Wij adviseren u graag over de beste keuze in úw situatie. Dat levert een serieuze kostenbesparing op. Wij geven u graag twee treffende voorbeelden om dit te illustreren:

  • De luchtige Crackers van Jumbo zijn maar liefst 33% goedkoper dan Cracottes van Lu
  • De halfvolle melk van Melkan is maar liefst 11% goedkoper dan de melk van Friesche Vlag

Laat u door ons adviseren en profiteer ook van de voordelen die een huismerk of B-merk u te bieden heeft.

Acties & voordeelverpakkingen

Naast de verschillende A-merken en het Jumbo Huismerk, bieden we ook aantrekkelijke voordeelverpakkingen. Dit kan al snel uit, vooral wanneer u een grootverbruiker bent van bepaalde voedings- of schoonmaakmiddelen. Het voordeel kan al snel oplopen tot ruim 25%. Als wij het vermoeden hebben dat een voordeelverpakking voor u de slimste keuze is zullen wij u daar altijd op attenderen. Ons doel? U zoveel mogelijk ontzorgen én de laagst mogelijke prijs bieden.

BIO, veggie & glutenvrij

Past een ‘healthy lifestyle’ perfect bij uw bedrijfs- of kantoorcultuur? Dan selecteren wij de lekkerste groenten, fruit of biologische producten voor u. Heeft u medewerkers die vegetariër zijn of een intolerantie hebben? Geen probleem, wij houden er rekening mee. Indien gewenst stellen wij zelfs een volledig biologisch, vegetarisch of glutenvrij assortiment voor u samen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!